New projects

Sobre Fagepi

L’Agrupació Tèxtil Fagepi té la missió d’impulsar la competitivitat de les empreses tèxtils de l’Anoia, mitjançant la formació, la innovació, la internacionalització, la representació patronal, la millora d’estratègies comercials i qualsevol activitat orientada a necessitats de sector tèxtil de la nostra comarca, les seves empreses i els seus professionals.

Cooperació i participació

L’entitat té una voluntat ferma d’obrir-se especialment a la cooperació i la participació de totes les empreses del sector amb la finalitat de defensar els interessos del nostre clúster, aprofitant els coneixements de totes les persones i empreses que en formen part.

Vocació comarcal

La seva vocació comarcal ens impulsa a l’enfortiment dels llaços entre entitats del món econòmic i polític de la comarca, amb la finalitat de potenciar el territori i contribuir al seu desenvolupament econòmic i social.

Generar riquesa, ocupació imatge de moda d’Igualada, activitat en serveis i comercials són objectius en clau territorial de l’entitat.

Som clúster

Un clúster és un grup d’empreses i institucions de recolzament  concentrades en un territori que competeixen en un mateix negoci  i que comparteixen característiques comuns i  complementarietats. 

Michael E. Porter

La dinàmica de treball en clau de clúster té com objectiu millorar la competitivitat de les empreses que formen part del clúster i, per extensió del sector, a través del treball en cooperació i de la realització de projectes comuns.

Valors del clúster de moda de l’Anoia:

Creativitat, disseny, innovació i experiència.

FAGEPI 

C/ Lleida, 53, 3a planta
08700 Igualada - Barcelona

Tel +34 938032993 

Contactar